Kõva tasemega tenniseturniiril pealinnas võistles poolfinaalis kolm viljandlast

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Ants Aidla (vasakul) jõudis koos tallinlase Anton Pavloviga Tallinnas astleidnud suurejoonelisel tennise paaristurniiril «Pallas Open» kõige tugevamas, BaltCapi liigas finaali ja tuli teiseks.
Viljandlane Ants Aidla (vasakul) jõudis koos tallinlase Anton Pavloviga Tallinnas astleidnud suurejoonelisel tennise paaristurniiril «Pallas Open» kõige tugevamas, BaltCapi liigas finaali ja tuli teiseks. Foto: Viktor Burkivski

Ühel Eesti suurimal tennise paarismängu seltskonnaturniiril «Pallas Open» eelmisel reedel ja laupäeval Tallinnas Tallinki tennisekeskuses sattusid kolm kaasateinud viljandlast tugevaimas tugevusgrupis poolfinaalis kokku ning neist finaali edenenud Ants Aidla lõpetas teise kohaga.

Seda suurejoonelist turniiri on eri nimede all jaanuari viimasel nädalavahetusel peetud juba 2011. aastast saadik. Tänavu jagati osalejad kolme tugevusgruppi ning kolm viljandlast, Priit Pihl, Margus Õmblus ja Ants Aidla, võistlesid kõige tugevamas, BaltCapi liigas, kus tegid kaasa tegev- ja endised mängijad või treenerid koos aktiivsete harrastusmängijatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles