Trobikond musti kasse läks koju, samuti sai omaniku kelgukoer

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi loomade varjupaigast leidsid oktoobri jooksul kodu kuus musta ja mustalaadset kassi. Kampaaniakuul jagus tähelepanu ja huvi ka teistele loomadele.
Viljandi loomade varjupaigast leidsid oktoobri jooksul kodu kuus musta ja mustalaadset kassi. Kampaaniakuul jagus tähelepanu ja huvi ka teistele loomadele. Foto: Marko Saarm / Sakala

Oktoober oli Varjupaikade mittetulundusühingus musta kassi kuu, mis tähendas, et just seda värvi loomakestel oli suurem võimalus endale kodu leida.

Kui Eesti peale kokku leidis läinud kuul kodu kampaanias osalenud 108 mustast ja mustalaadsest kassist 52, siis Viljandis naeratas õnn kuuele.

Siinse varjupaiga juhataja Siiri Mängli nentis, et oktoober läks väga hästi. Tänu kampaaniale leidis kodu kuus kassi ning ühtlasi pöörati teistelegi varjupaiga loomadele suuremat tähelepanu. «Inimesed ei võtnud mitte ainult musti kasse, vaid teisi loomi ka,» sõnas Mängli. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles