Noored viljandlased avasid esiliigas võiduarve

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esiliiga võiduarve avamisel oli suureks abiks Mihkel Lõpp, kes viskas meeskonna resultatiivseimana kaheksa väravat.
Esiliiga võiduarve avamisel oli suureks abiks Mihkel Lõpp, kes viskas meeskonna resultatiivseimana kaheksa väravat. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeva õhtul jätkus Eesti meistrivõistluste meeste esiliiga, kus kodusaalis mänginud Viljandi Spordikool ei näidanud võõrsilt tulnud HC Kehra / Primendi meeskonnale külalislahkust ning alistas ta selgelt kümnepunktise vahega 33:23 (16:7).

Mullu jäid kahe esiliigas palliva noorema koosseisuga meeskonna vastasseisud viiki, kui mõlemad võitsid kodumängud. Kolmapäeva õhtul peetud kohtumises olid viljandlased selgelt kehralastest üle: igale Kehra/Primendi väravale vastas kodumeeskond viiega. Täpselt nii vältasid esimesed 20 minutit, kui tabloo näitas skoori 10:2 viljandlaste kasuks. Korra läksid viljandlased juhtima ka 15 väravaga, kuid Kehra/Primend suutis viie minutiga teha 6:0 punktispurdi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles