Tuleviku higi, veri ja rõõmupisarad Kuressaares

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond teenis laupäeval Saaremaal meistrivõistluste turniiritabelisse vajaliku puktilisa, kui alistas FC Kuressaare. Pildil on Rainer Peips, kelle tabamus esimesel poolajal avas kohtumise skoori.
Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond teenis laupäeval Saaremaal meistrivõistluste turniiritabelisse vajaliku puktilisa, kui alistas FC Kuressaare. Pildil on Rainer Peips, kelle tabamus esimesel poolajal avas kohtumise skoori. Foto: Marko Saarm

Läinud laupäeval võinuks Viljandi piirile Pärnu maantee otsa püstitada triumfikaare, sest Tuleviku jalgpallimeeskond naasis pärastlõunal meistriliiga kohtumiselt lähirivaal FC Kuressaarega oma senise hooaja veenvaima, suureskoorilisima ja tähtsaima võiduga.

Saarlaste esindusklubi, kes oli kütnud viljandlastele hooaja esimesel poolel kaks 3:1 tulemusega lõppenud häbistavat sauna, sai seekord kodupubliku ees lõppresultaadiga 4:1 paika pandud.

Tulevik, kelle eelmine võit pärines 2. mail peetud kohtumisest Tallinna Kaleviga, vajas kolme punkti nii oma tabeliseisu parandamiseks, eneseusu taastamiseks kui ka häbi mahapesemiseks. Kolmas mänguring oli talle seni tulemuste mõttes olnud pigem pettumus: varasemast seitsmest kohtumisest oli kontole kogunenud kõigest kaks punkti, mis olid teenitud viigimängudes Tallinna Kalevi ja Pärnu Vapruse vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles