Viljandimaa spordiüritusi 20.–22. juulini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvevolle
Suvevolle Foto: Anna Aurelia Minev (Sakala)

Rannavõrkpall. Reedest pühapäevani peetakse Viljandi järve ääres Eesti noorte karikasarja viiendat osavõistlust. Reedel võtavad mõõtu U-20, laupäeval U-18 ja U-14 ning pühapäeval U-16 vanuseklassi noormehed ja neiud. Turniiride algus on kõigil päevadel kell 10.

Ratsutamine. Reedest pühapäevani on Sammuli tallides kolm võistlust koos hulga avatud klassi sõitudega. Kavas on Viljandimaa karikasarja teine ja Eggersmani juunioride suvekarikavõistluste kolmas etapp. Laupäeval ja pühapäeval leiab aset ka Eesti noorhobuste tšempionaat. Võistluste algus on reedel ja laupäeval kell 9 ning pühapäeval kell 8.

Maraton. Laupäeval kell 10 antakse Karksi-Nuias Mulgi jooksumaratoni start. Osalejatel on aga võimalik joosta ka poolmaratoni, mille start antakse kell 12 Eesti ja Läti piirilt. Samuti on kavas 6,2 kilomeetri jooks ja 600-meetrine lastejooks. Need peetakse Lätis Ruhjas.

Spordimängud. Laupäeval kell 11 on Paistu spordiväljakul heitevõistlus Pertsa auhindadele.

Pühapäeval kell 11 algavad Põhja-Sakala vallas Lehola-Lembitu mängude külade suvepäevad, mille kavas on suur hulk sportlikke mõõduvõtte ja meelelahutuslikke tegevusi.

Pühapäeval on Abja suvepäevade programmis hulganisti spordivõistlusi Abja paisjärve ääres: kell 11 algavad Medalijooks ja rannavõrkpall, kell 12 on ümber paisjärve jooks ning kell 13.30 paadiralli.

Tänavakorvpall. Laupäeval kell 11 algab Abja-Paluoja bussijaama parklas tänavakorvpalliturniir.

Jalgpall. Laupäeval kell 18 on Abja gümnaasiumi staadionil sõpruskohtmine, milles Abja meeskond võõrustab Soome võistkonda JJ Invictus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles