Varik ja Daiders võitsid Lätis peetud Eesti meistrivõistluste etapi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Lauris Daiders võitsid Lätis Eesti meistrivõistluste etapi.
Kert Varik ja Lauris Daiders võitsid Lätis Eesti meistrivõistluste etapi. Foto: Rauno Kais

Vilakas sõideti koos Läti motokrossi meistrivõistluste etapiga ka Eesti arvestuse etapp külgvankritele ja quad'idele. Külgvankritel jätkas edukat hooaega Kert Varik koos lätlase Lauris Daidersiga.

Võistluspäev jäi osale klassidele kahjuks lühikeseks, sest puhkes äikesetorm ja rada muutus saju mõjul kohati läbimatuks, andis teada Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni peasekretär Rauno Kais.

Külgvankritel võidutsesid juba kvalifikatsioonis kiireima ringiaja sõitnud Kert Varik ja Lauris Daiders. Nende hea hoog jätkus ka ainsas finaalsõidus, kus nad edestasid lõpuks lätlase Didzis Gorbenko ja eestlase Tanel Kõivu. Sõidu esimesi ringe juhtisid küll Gorbenko ja Kõiv, kuid Varik ja Daiders said peagi oma tahtmise, möödusid konkurentidest ning oma edumaad enam ei loovutanud. Kolmandana ületasid lõpujoone lätlased Maris Rupeiks ja Kaspars Liepinš. Meistrivõistlusi juhivad pärast kolme etappi Gorbenko ja Kõiv.

Masinaklassis Quad Open ei leidunud taas vastast valitsevale Euroopa meistrile Kevin Saarele ning Quad Juniori mõlemas sõidus osutus kiireimaks lätlane Kristjans Janis Sondors.

Motokrossi Eesti meistrivõistlused jätkuvad 14. ja 15. juulil Kiviõli seikluspargis, kus on stardis nii soolod kui ka korvid ja quad'id.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles