Karksi-Nuia koolipoiss teenis maailmameistrivõistlustel pronksi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Siimann teenis maailmameistrivõistlustel kolmanda koha.
Mattias Siimann teenis maailmameistrivõistlustel kolmanda koha. Foto: aquabike,ee

Pühapäeval Itaalias Sardiinias lõppenud jetispordi maailmameistrivõistlustel sai 15-aastane Karksi-Nuia koolipoiss Mattias Siimann võistlusklassis Runabout GP4 kolmanda koha.

Tiitlivõistlusel tegi 34 riigist kaasa koguni 149 sportlast ning seetõttu olid ka enamikus klassides kvalifikatsioonisõidud.

Eesti jetispordi uudiseid koondav lehet aquabike.ee kirjutab, et täiskasvanute klassis võistelnud Mattias Siimann tegi elu võistluse ja andis väga paljudele meestele silmad ette. «Esimeses kahes sõidus oli Mattiasele harjumatu lendstart, aga kolmandas sõidus oli juba kogemus olemas, Mattias sai hea lähte ning tuli esimesest pöördepoist välja kolmandana. Terve võistluse säilitas ta oma kohta Taani konkurendi ees, kelle ringiaeg oli eestlase omast kiirem. Kolme sõidu kokkuvõttes Mattiasele maailmameistrivõistlustelt pronksmedal. Tiitel läks Saksamaale ja hõbemedal Taani,» teatab aquabike.ee.

Eestlastest tegid Sardiinias suurepärase võistluse Kätriin Nilbe, kes maailmameistrivõistluste sarja kuuluva SKI Ladies GP1 klassis sai etapil teise koha, ning Jasmiin Üpraus, kes oli etapi kokkuvõttes üheksas.

SKI GP1 klassis olid stardis Marten Männi ja Markus Lutsokert, kes etapi kokkuvõttes olid vastavalt kaheksas ja kaheteistkümnes. Runabout GP1 klassis sõitev Anton Pankratov sai maailmameistrivõistlustel kümnenda ning SKI GP2 klassi Henry Kiisa viieteistkümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles