Sarja üldvõitu nooliva suusataja kannatused said tasutud hõbedaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Urve Bergmani õpilane Andra Aavik saavutas Eesti noorte meistrivõistluste ühisstardist klassikasõidul tubli teise koha.
Treener Urve Bergmani õpilane Andra Aavik saavutas Eesti noorte meistrivõistluste ühisstardist klassikasõidul tubli teise koha. Foto: Erakogu

Viljandi Paalalinna kooli õpilane Andra Aavik teenis Eesti noorte murdmaasuusatamise meistrivõistluste ühisstardist klassikasõidus hõbemedali, samas sihib tütarlaps lõpule lähenevas noorte suusasarjas peavõitu.

Eesti noorte meistrivõistluste sõit kujunes spordiseltsi Põhjakotkas treeningutel Urve Bergmani õpetuste järgi harjutavale Aavikule parajaks katsumuseks.

«Mul tuli pisar silma, kui ma viimasel tõusul tüdrukut läkastamas nägin, aga ülimalt tubli on ta, et suutis nohu ja köhaga meistrivõistluste sõidu lõpuni kannatada ja medaligi teenida,» kõneles Bergman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles