Viljandi noored on oma käitumist parandanud

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Kui aasta lõpus oli Viljandis huligaanitsevate noortega päris palju tegemist, siis nüüd on olukord rahulikum. 
Kui aasta lõpus oli Viljandis huligaanitsevate noortega päris palju tegemist, siis nüüd on olukord rahulikum. Foto: Liis Treimann

Kui möödunud aastal sagenes Viljandis noortekampade huligaanitsemine, nad süütasid prügikaste, lõhkusid tualettruume ja ründasid koristajat, siis nüüdseks on olukord rahunenud ja vaheaeg ei ole tavapärasest rohkem muresid toonud.

Forus lõuna patrullteenistuse juht Joosep Roosaar rääkis jaanuari alguses Sakalale, et sügisest on sagenenud Viljandis selle firma hallatavatel objektidel juhtumid, kus tuleb tegemist teha noortega, kes lõhuvad vara ning häirivad teisi inimesi. Tema sõnul võib sageli märgata noortel terariistu, näiteks žiletiterasid ja kääre. «Need on enamasti alaealised ja noored täiskasvanud, kes on sageli alkoholijoobes. Kõige rohkem juhtumeid leiab aset koolivaheajal ning nädalavahetusel,» selgitas ta. Uku keskusel oli vahejuhtumite tõttu tema andmetel kümne aasta suurimad remondiarved.

Seda, et Viljandis on noortekampade huligaanitsemine viimase aasta jooksul sagenenud, kinnitasid ka politseinik ja Viljandi linnavalitsuse laste heaolu teenistuse juht. Juhtumite lahendamiseks korraldati kohtumine lastekaitsja, Viljandi politseinike ja kaubanduskeskuste esindajatega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles