Kultuurikeskuse katuselt raha laenates saab korda kooliköögi

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kitzbergi gümnaasiumi söökla vajumine tõstis sealse köögi renoveerimise valla ehituste seas esimeseks. Nüüd, kui pakkumised on laekunud, on kavas lisada kooli remondiks raha kultuurikeskuse katusetööd edasi lükates.
Kitzbergi gümnaasiumi söökla vajumine tõstis sealse köögi renoveerimise valla ehituste seas esimeseks. Nüüd, kui pakkumised on laekunud, on kavas lisada kooli remondiks raha kultuurikeskuse katusetööd edasi lükates. Foto: Marko Saarm

Mulgi vallavalitsusele laekus Kitzbergi gümnaasiumi sööklaosa ehituseks kolm pakkumist, millest üks oli teistest ligi kaks korda odavam ja osutus alapakkumiseks. Töösse minnakse 200 000 eurot kallima pakkujaga, kulusid tuleb aga jaotada, sest kõige vajamineva tegemiseks raha ei jagu.

Kitzbergi gümnaasiumi söökla renoveerimine tuli ette võtta seepärast, et hoonetiib vajub, ja kuigi asi ei ole varisemisohtlik, on mõrad seintes ja töö tuleb ära teha vähemasti köögis. Mulgi valla eelarvereal oli selleks ette nähtud 170 000 eurot, mis on aga tublisti väiksem riigihankel kvalifitseerunud osaühingu Nool Projekt 435 000-eurosest hinnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles