Holstre-Pollis saab lumerõõme nautida

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läinud nädalavahetusel tundis Otepää valla elanik Ivika Nõgel Holstre-Polli lumehunnikust suurt rõõmu.
Läinud nädalavahetusel tundis Otepää valla elanik Ivika Nõgel Holstre-Polli lumehunnikust suurt rõõmu. Foto: Erakogu

Kuigi ilm on läinud kuumaks, saab Holstre-Polli tervisekeskuses ikka veel lumest rõõmu tunda. Pilt suusastaadioni serval kõrguvast suurest valgest mäest pani läinud nädalavahetusel Otepää elaniku Ivika Nõgeli silmad särama.

Tervisekeskuse juhataja Aivar Paasi kirjeldust mööda pärineb lumehunnik läinud aasta novembrist, kui külma tulles asuti suure hooga kunstlund tootma. Samal ajal sadas aga maha ka meeletus koguses looduslikku lund, nii et tehislikku polnud mõtet radadele laiali vedada. Et kunstlumi on ilma mõjude suhtes vastupidavam, ongi see püsinud seniajani.

Paasi kinnitust mööda on lumele lustima oodatud kõik huvilised. «Sel valgel künkal saab kelgutada, lumesõda mängida, lumemme teha ja lumelinna ehitada,» ärgitas ta.

Tervisekeskuse juhataja rääkis, et Holstre-Polli tervisekeskus on liitunud laste portaaliga elamuspank.ee. «Leidsime koostööpartneri, kes on nõus igasuguseid seiklusüritusi ning laste sünnipäevi ja suvepäevi vedama,» sõnas ta. «Tänagi tuleb sinna üks laste sünnipäeva seltskond vahvalt aega veetma.»

«Selle suve märksõna ongi meil lapsed. Tänavu on tervisekeskuses tulemas vähemalt neli perepäeva, näiteks 5. juunil lastekaitsepäevale pühendatud perepäev,» tõdes Paas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles