Viljandi mehi on ühe kaupa tipitud viide punti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaalt pärit võrkpallur Meelis Kivisild alustas oma kolmandat hooaega Tartu meeskonnas ning loodab tänavu koos võistkonnakaaslastega teenida vähemalt ühe kolmest tiitlist.
Viljandimaalt pärit võrkpallur Meelis Kivisild alustas oma kolmandat hooaega Tartu meeskonnas ning loodab tänavu koos võistkonnakaaslastega teenida vähemalt ühe kolmest tiitlist. Foto: Margus Ansu / Postimees

Eesti võrkpallikoondise edu rahvusvahelisel areenil on upitanud meeste võrkpalli kodumaal populaarsuse laineharjale ning Viljandist pärit mängijate paiknemine koduliiga geograafilisel kaardil meenutab spioonifilmi eriagentide võrgustikku.

Seda, kas üldse või kui palju Viljandi võrkpallikasvandike Eesti tippklubides ringimürgeldamistest kohaliku võrkpallielu ärgitamise juures tulu tõuseb, näitab aeg.

Eesti meeste meistriliigas sel hooajal debüteeriva Saaremaa esinduse koosseisus teeb Viljandi spordikooli kasvandikest kaasa Rauno Tamme. Läinud hooajal Eesti karikavõistlused võitnud Pärnu VK rivistuses jätkab veel koolipoisiseisuses Silver Maar. Riigi valitseva meistermeeskonna Tallinna Selveriga liitus mullu Rakvere vormi kandnud Kaupo Kivisild. Tauno Lipp alustas samuti hooaega Selveris, ent siirdus läinud kuul Tallinna Tehnikaülikooli esindusse. Martti Rosenblatt jätkab Järvamaa meeskonna koosseisus. Oma kolmandat hooaega Bigbank Tartu esinduses alustas Meelis Kivisild.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles