Viljandlased noppisid kõrges vastulaines kolm tiitlit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli sõudjad Hugo Mengel (vasakul) ja Joonas Toom tulid meistrivõistlustel roolijata kahepaadil võitjateks.
Viljandi spordikooli sõudjad Hugo Mengel (vasakul) ja Joonas Toom tulid meistrivõistlustel roolijata kahepaadil võitjateks. Foto: Ruth Vaar

Läinud nädalavahetusel Pärnu jõel valitsenud keerulistes oludes korjasid viljandlased Eesti noorte sõudmise meistrivõistlustel uhkelt medaleid nagu ikka. Kõige ihaldusväärsemaid komplekte noppisid nad hulga peale kolm.

Seda, et tänavustel noorte ja alla 23-aastaste tiitlivõistlustel valitsesid sõitjatele rasked olud, nentis võistluspaigas päris mitu treenerit, ka viimastel nädalatel suvepealinnas treeninglaagris viibinud viljandlaste juhendaja Ruth Vaar.

«Olen Pärnu jõel treenerina ja sportlasenagi päris palju sõudnud, aga sellist kiiret pärivoolu ja niisugust, üle keskmise valju vastutuult kohtab siin väga harva,» kõneles Vaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles