Video. Tuleviku kaitsja lubab publikule täna jalgpallielamust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi JK Tulevik võõrustab täna Tartu JK Tammekat.
Viljandi JK Tulevik võõrustab täna Tartu JK Tammekat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 20.15 Viljandi staadionil algavas Premium-liiga kohtumises on vastamisi Viljandi JK Tulevik ja Tartu JK Tammeka.

Turniiritabelis eelviimasel real asuv Tulevik ja temast koha võrra kõrgemal seisev Tammeka on sel hooajal pidanud kaks kohtumist aprilli alguses. Premium-liiga avaringis pidid viljandlased vastase 3:1 paremust tunnistamas ning vaid neli päeva hiljem karikavõistlustel tuli meie meeskonnal lisaajal vastu võtta valus 0:1 kaotus.

Ennast Eesti karikavõistluste finaali mänginud ning laupäeval seal Tallinna FCI vastu võitlusliku, ent kaotusega lõppenud lahingu andnud Tartu JK Tammeka tuleb Viljandisse punktilisa hankima. Tuleviku kaitsemängija Gerdo Juhkam lubas aga allpool nähtavas videousutluses korralikku võitlust. «Ma usun, et meeskond annab endast kõik, et võit võtta,» lausus Juhkam Tuleviku klubi videousutluses.

Tuleviku meeskonna peatreener Aivar Lillevere arvas, et laupäevane karikafinaal võib täna õhtul võõrustajatele väikese eelise pakkuda, kuid rõhutas siiski, et eelist enda kasuks tööle panna ei ole meeskonnal lihtne.

Tuleviku meeskond ootab viljandlasi ja kõiki oma poolehoidjaid staadionile kaasa elama ning loodab Lõuna-Eesti Derbyks tituleeritava kohtumisega pakkuda publikule suurepärase jalgpallielamuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles