Vibulaskjate koondis sõidab tiitlivõistlustele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli vibulaskjale Taavo Allikule on kohalik alaliit pannud eelseisvateks maailmameistrivõistlusteks kõrged ootused.
Viljandi spordikooli vibulaskjale Taavo Allikule on kohalik alaliit pannud eelseisvateks maailmameistrivõistlusteks kõrged ootused. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti esindus alustab täna sõitu Türgis Antalyas 6.-12. oktoobrini peetavate noorte vibulaskmise maailmameistrivõistlustele.


Juunioridele ja kadettidele peetavatele maailmameistrivõistlustele läheb tänavu Eesti koondis kõigi aegade suurima koosseisuga.



Esindusse kuulub 11 sportlast ning viis treenerit ja esindajat.


Viljandimaalastest alustavad täna reisi olümpiavibulaskurid Liis Varik, Taavo Allik ja Andres Oss. Meie olümpiavibulaskurite kadettidest teevad tiitlivõistlustel kaasa Ants-Martti Helinurm ja Sander Putnik ning juunioride klassi kuuluv plokkvibulaskur Romet Köhler. Samuti sõidab kaasa Eesti noortekoondise peatreener Aune Varik Viljandi spordikoolist.



Eesti vibuliidu pressiesinduse teatel on eestlaste suurimad ootused pandud tänavu Taavo Allikule, kes lõppeval hooajal on teinud suure arengu ning korduvalt parandanud oma isiklikku rekordit.



Eeloleval esmaspäeval Antalyas algavatele noorte maailmameistrivõistlustele on registreeritud 476 sportlast 61. riigist.


Infot võistluse kohta leiab rahvusvahelise vibuspordiliidu

kodulehelt

.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles