Meistrivõistluste medalisaak oli üle keskmise suur

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enrico Hänilene (keskel) teenis Eesti noorte meistrivõistlustel kolm medalit, neist kaks olid kuldsed. Pilt on tehtud kuulitõuke autasustamiselt, kus võitja Enrico Hänilese kõrval seisab kolmandana lõpetanud treeningukaaslane Alexander Vokk. Viljandimaa poiste kaksikvõidu nurjas Kose noormees Ken Metsis (vasakul).
Enrico Hänilene (keskel) teenis Eesti noorte meistrivõistlustel kolm medalit, neist kaks olid kuldsed. Pilt on tehtud kuulitõuke autasustamiselt, kus võitja Enrico Hänilese kõrval seisab kolmandana lõpetanud treeningukaaslane Alexander Vokk. Viljandimaa poiste kaksikvõidu nurjas Kose noormees Ken Metsis (vasakul). Foto: Tiit Aru

Viljandimaa sportlased teenisid Eesti noorte kergejõustikumeistrivõistlustel välja kümme tiitlit. Neist Kelly Heinpõld ja Enrico Hänilene saavad uhkustada kahe kuldse medaliga.

Eesti noorsooklassi, juunioride ning A- ja B-klassi meistrivõistlusi peeti möödunud reedest pühapäevani Rakveres ning tublimaid C-klassi sportlasi võõrustas teisipäeval Karksi-Nuia.

Viljandimaa suurima kergejõustiklasi koondava seltsi Sakala kauaaegse juhi ja treeneri Tiit Aru sõnul oli meie noorte tänavune auhinnasaak üle keskmise. «Oli väga häid sooritusi, aga oli ka läbipõlemist ja pettumust, nagu spordis ikka ette tuleb,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles