Valgusevabrik vajab 3500-eurost hoogu lemmikloomade eluolu parandamiseks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Üks tähtis asi, mis lemmikloomapargis toetusraha saamise korral plaanis, on aiavärav, sest praegused kaks kasti aiaavas jooksuparte kinni ei pea.
Üks tähtis asi, mis lemmikloomapargis toetusraha saamise korral plaanis, on aiavärav, sest praegused kaks kasti aiaavas jooksuparte kinni ei pea. Foto: Erakogu

Võhmas küünlavabriku hoovis on juba aastaid tegutsenud pisike loomapark, kust leiab teiste seas jäneseid ja küülikuid, merisigu ja jooksuparte – kokku ligi 30 looma. Nende vaatamise ja hellitamise eest raha ei küsita, küll aga püüab park Hooandja kaudu 3500 eurot toetust, et asukate elutingimusi parandada.

Selle summa kokkusaamiseks on aega 2. juunini ning seni on 18 annetajalt kogunenud 385 eurot. Toetusraha eest on plaanis osta kaks soojustatud majakest merisigadele, teha jänestele väike, kahe torni ja sillaga loss ning soetada võrku ja ehitada värav, et jooksupardid enam plehku panna ei saaks, lisaks korrastada haljastust ja maksta ehitajale tööraha. Vastu pakutakse annetajatele elamusi ning näiteks pardimune, omanimelist lemmiklooma või uhkeid küünlaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles