Kooliõpilane korraldab agressiivse vähiga võitleva naise toetuseks kontserdi

Merlin Kuld
, ajakirjanik
Copy
Nelja lapse ema Lia Leevit sai augustis vähidiagnoosi ning võitleb nüüd selle agressiivse vormiga. Tema lugu läks paljude teiste kõrval hinge Jakobsoni kooli kaheksanda klassi neiule Mirell Lisett Otile, kes korraldab nüüd tema toetuseks heategevuskontserdi.
Nelja lapse ema Lia Leevit sai augustis vähidiagnoosi ning võitleb nüüd selle agressiivse vormiga. Tema lugu läks paljude teiste kõrval hinge Jakobsoni kooli kaheksanda klassi neiule Mirell Lisett Otile, kes korraldab nüüd tema toetuseks heategevuskontserdi. Foto: Erakogu

Jakobsoni kooli õpilane ja Sakala ringkonna kodutütar Mirell Lisett Ott korraldab laupäeval Viljandis Sakala keskuses kontserdi, et toetada agressiivse vähiga võitlevat nelja lapse ema Lia Leevitit.

Šokeeriva diagnoosi – agressiivne neljanda staadiumi maokasvaja, mille metastaasid on munasarjades ja kõhuõõnes – sai Lia Leevit mullu augustis. Tema raviks kasutatakse ravimit, mida tervisekassa nimistus ei ole, ning seepärast taotleb ta seda vähiravifondi Kingitud Elu kaudu. Ravile kulub ligi 5500 eurot kuus.

14-aastane Mirell Lisett Ott ütles, et nägi vähiravifondi postitust Lia Leeviti raviks annetuste kogumise kohta. "See läks mulle kohe nii hinge ja tekkis soov Viljandimaal elava ema heaks midagi teha. Me kõik ju tahaks, et meid aidataks, kui endal selline olukord peaks tekkima."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles