Päästeamet käis jälle Viljandi linnavalitsuses

Kadri Paas
, ajakirjanik
Copy
Pärast seda, kui Viljandi linnavalitsus oli päästeametile 2000 eurot sunniraha maksnud, sest oli pidanud targemaks maksumaksja raha kulutada kui päästeameti viie aasta tagust ettekirjutust täita, kohtusid linnavalitsuse, päästeameti ja muinsuskaitseameti esindajad 16. mail raekojas.
Pärast seda, kui Viljandi linnavalitsus oli päästeametile 2000 eurot sunniraha maksnud, sest oli pidanud targemaks maksumaksja raha kulutada kui päästeameti viie aasta tagust ettekirjutust täita, kohtusid linnavalitsuse, päästeameti ja muinsuskaitseameti esindajad 16. mail raekojas. Foto: Viljandi raad

Pärast seda, kui Viljandi linnavalitsus oli päästeametile 2000 eurot sunniraha maksnud, selle asemel et päästeameti viie aasta tagune ettekirjutus täita, kohtusid linnavalitsuse, päästeameti ja muinsuskaitseameti esindajad linnavalitsuses.

Kohtumine oli neljapäeval ning arutuse all olid raekoja tuleohutuse ja evakuatsiooniga seotud küsimused. Ühiselt jõuti kokkuleppele, et linnavalitsus tellib ohutusnõuete täitmiseks tuleohutuseksperdi hinnangu, milles on analüüsitud eri lahendusi raekojas kui ajalooliselt ja muinsuskaitseliselt tundlikus hoones ohutuse tagamiseks.

Päästeamet on Viljandi linnavalitsuselt juba viis aastat nõudnud trepikotta tuletõkkesektsioonide ehitamist. Linnavalitsus peab nõuet tobedaks, ent ei ole seda ka vaidlustanud, mistõttu tuli tänavu aprillis maksumaksja eurosid sunniraha tasumisele kulutada.
Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles