Rattamaratonide hooaeg saab stardi 24. Mulgi rattamaratoniga

Priscilla Õmblus
Copy
Pühapäeval on 24. Mulgi rattamaraton, mis ühtlasi avab Bosch Eesti maastikurattasarja hooaja. Fotol on esiplaanil Josten Vaidem, kes asub siin võitu püüdma.
Pühapäeval on 24. Mulgi rattamaraton, mis ühtlasi avab Bosch Eesti maastikurattasarja hooaja. Fotol on esiplaanil Josten Vaidem, kes asub siin võitu püüdma. Foto: Elmo Riig

Pühapäeval sõidetakse Viljandis järjekorranumbrit 24 kandev Mulgi rattamaraton, mis ühtlasi avab Bosch Eesti maastikurattasarja hooaja. Sõtkujatel on valida kolme distantsi vahel ning nagu korraldaja toonitas, ootab ees hea klassika – maastikusõit, mitte kruusaralli.

Mulgi rattamaratoni peakorraldajat Kristjan Kivistikku on juba mõnda aega saanud linna vahel näha UTV roolis, rajamärgistused taga kastis. Ka täna lõunal oli ta rajameistri rollis ning ütles, et vaikselt hakkab see töö valmis saama. "Meil on kolm distantsi ja praegu märgin kõige pikemat veel, kohe jõuan Holstre-Polli," rääkis Kivistik. "Siis jääb vaid lühikese maa kilomeetrike panna ja ongi asi korras."

Pikema maa all pidas korraldaja silmas XXL-sõidu rada, mis on tänavu 65 kilomeetrit. Lühem on 21-kilomeetrine poolmaraton ja põhisõidul tuleb jalgadele vatti anda 49 kilomeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles