NÄDALA NÄGU. Kannusepööre

Karl-Eduard Salumäe
, Sakala arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal
Priit Toobal Foto: Liis Treimann

Vähem Keskerakonda, rohkem Kildut! Nii soovitasime Priit Toobalile kaks nädalat tagasi pärast seda, kui ta oli ostnud tühjaks jääva Kildu koolimaja koos võimlaga, et sinna uutmoodi elu sisse puhuda. Teadupärast on kauaaegne Keskerakonna peasekretär lubanud senisesse haridustemplisse rajada ratsakeskuse ja külalistemaja.

Sel esmaspäeval tõmbas Toobal ootamatult rubilniku poliitikast välja. Hakka või tõsiselt mõtlema selle üle, et oma soovidega tuleb ettevaatlik olla.

Priit Toobali kuulsust silmas pidades ei ole üllatav, et tema kannapööre (või peaks ütlema kannusepööre?) tekitas küsimuse, mis on selle kõige taga. Lisakommentaare pole oma sõnul muutust vajanud mees jaganud. Erakonnakaaslastele läkitatud mahukas kirjas, mis jõudis kiiresti ka meediasse, teatas ta üheselt mõistetavalt, et see jääb tema viimaseks avalikuks kommentaariks sel teemal. Elame, näeme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles