Põlengust taastatud majja jäi perenaisele kodusoojus alles

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uude majja on Veera Kiisler saanud ka toreda keldriluugi, mis avaneb otse köögipõrandast. Sinna alla viiv treppredel on endise maja meenutus. Too seisis nimelt maja silikaatseina najal ja tuli ei pääsenud sellele ligi.
Uude majja on Veera Kiisler saanud ka toreda keldriluugi, mis avaneb otse köögipõrandast. Sinna alla viiv treppredel on endise maja meenutus. Too seisis nimelt maja silikaatseina najal ja tuli ei pääsenud sellele ligi. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Olen majas sees elanud juba maikuust saati,» andis Veera Kiisler teada, kui oli Sakala toimetuse telefoninumbri valinud. Möödunud märtsis sai kokku lepitud, et kui ta end oma kodus Mustla külje all on taas sisse seadnud, saame kokku. 

2014. aasta alguses põles Magatsi talu maani maha. Püsti jäid vaid mõned silikaatseinad ja viltu vajunud korsten, seegi varises päevaga maha. Õnneks oli kindlustusega leping sõlmitud ja juba mõne kuu pärast said ehitusmehed tulla. 

Mõni nädal kohanemiseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles