Aasta kõige pimedaimal ajal laseb Viljandi valgustus end oodata

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui silma järgi valgusolusid hinnata, fotokaamerasse püüda ja ajalehepaberile trükkida, on pilt üsna subjektiivne. See kaader on võetud Viljandis Riia maanteel üleeile kell 15.41. Tänavavalgustus süttis üheksa minutit hiljem.
Kui silma järgi valgusolusid hinnata, fotokaamerasse püüda ja ajalehepaberile trükkida, on pilt üsna subjektiivne. See kaader on võetud Viljandis Riia maanteel üleeile kell 15.41. Tänavavalgustus süttis üheksa minutit hiljem. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandlane Gert Kiiler kurjustab, et õhtuti mattuvad tänavad peaaegu pimedusse, enne kui tänavalaternad süttivad. Valgustuse eest hea seisev firma ütleb aga, et püüab anda oma parima.

«Hommikust ei tea ma suurt midagi, sest magan. Aga õhtupoolikul on küll selline jube aeg, kus väljas on hämar, et mitte öelda peaaegu pime ja tänavavalgustus ei põle,» rääkis Kiiler. «Kui siis satub veel peenikest vihma sadama, on täitsa hull.»

Ta rääkis, et sõidutab last Paalalinnast Männimäele muusikakooli ja kõige keerulisem olukord valitseb Riia maanteel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles