Mehed jätkavad pronksiheitlust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel käsipallihooajal nii mõnegi üllatuse pakkunud Viljandi HC meeskond pidi Eesti meistrivõistluste poolfinaalis pärast kõva lahingut Põlva Servitile alla vanduma.
Tänavusel käsipallihooajal nii mõnegi üllatuse pakkunud Viljandi HC meeskond pidi Eesti meistrivõistluste poolfinaalis pärast kõva lahingut Põlva Servitile alla vanduma. Foto: Marko Saarm / Sakala

Esmaspäeval sulgus Eesti käsipallikarika omaniku ees uks Eesti meistrivõistluste finaali. Poolfinaalseeria kolmandas kohtumises pidi Viljandi HC 28:33 Põlva Servitile alla vanduma ja ennast mängudega 0:3 lööduks tunnistama.

Viljandlaste peatreeneri Marko Koksi sõnul suurt pettumust pole, kuid mõnevõrra valmistab tuska see, et nad kaotasid poolfinaalseeria kuivalt. «Nii kõvad me veel pole, et suudaksime Servitit sellises seerias võita. Seda aga, et suudame teda väljakul pigistada, oleme tänavu juba korduvalt tõestanud,» rääkis ta ning lisas, et seekord võitis suuremate kogemustega ehk parem meeskond.

Ehkki faktiliselt jäi Viljandi HC poolfinaalseerias nulli peale, andis ta nimekale vastasele igas mängus kõva lahingu. Seda tunnistas ka Serviti peatreener Kalmer Musting. «Mõnevõrra üllatav oli, et võitsime seeria numbriliselt kindlalt 3:0. Kõik need kolm mängu tulid meile raskelt,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles