Mägede tütred jõudsid jääle esimest korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui Abhaasiast pärit Elisabethil (vasakul) tuli uisutamine hästi välja, siis tema õed Amelia (keskmine) ning Andželika (paremal) pidid appi võtma tugiraami.
Kui Abhaasiast pärit Elisabethil (vasakul) tuli uisutamine hästi välja, siis tema õed Amelia (keskmine) ning Andželika (paremal) pidid appi võtma tugiraami. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile pärastlõunal olid Viljandi jäähallis uisutajate seas Ab­haasiast pärit õed Andželika, Amelia ja Elisabeth, kes tegid oma elu esimest uisusõitu.

Tüdrukud olid tulnud koolivaheajaks külla laulmisega tuntust kogunud viljandlasele Stefan Airapetjanile. Võõrustaja ütles, et regioonis, kus õed elavad, ei ole lund ega jääd.

Noorim õde Elisabeth sõidab palju rulluiskudega ja seepärast ei valmistanud talle jääl liuglemine erilist raskust. Andželika ja Amelia olid seevastu ettevaatlikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles