Holstre-Pollis kerkivad valged lumekuhilad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli tervisekeskuse tehnikajuhi ja rajameistri Tiit Tammemäe sõnul kaetakse tehislumega kõigepealt staadioni ümbrus. Selle tööga loodab ta valmis jõuda nädala lõpuks.
Holstre-Polli tervisekeskuse tehnikajuhi ja rajameistri Tiit Tammemäe sõnul kaetakse tehislumega kõigepealt staadioni ümbrus. Selle tööga loodab ta valmis jõuda nädala lõpuks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmandat päeva undavad Holstre-Polli tervisekeskuses lumekahurid ja kui kõik läheb plaanitult, saab nädala lõpul staadioni ümbruses suusatada.

Esmaspäeval käivitas Holstre-Polli tervisekeskuse tehnikajuht ja rajameister Tiit Tammemäe kõik sealsed lumemasinad. Eile ennelõunaks olid veerand staadioniringi ja ülesõidusild valge vaiba all. «Kui tehnika ei tõrgu, saab nädala lõpuks staadioni ümbrusesse raja sisse,» ütles Tammemäe.

Eile lõunaajal töötasid keskuse väljakul kaks turbiini ja üks kahur, teine suur kahur kippus aga streikima. Tehnikajuht avaldas lootust, et pärast väikest putitamist on seegi nõus tiigiveest lund valmistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles