Talirõõmud piirduvad jäähallis uisutamisega

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi soojaga on jäähalli energiakulu suurem, on see tegutsenud juba kuu jagu. Käesolevast nädalast uisutavad kehalise kasvatuse tunnis Jakobsoni kooli lapsed ning peagi ka Paalalinna kooli omad.
Kuigi soojaga on jäähalli energiakulu suurem, on see tegutsenud juba kuu jagu. Käesolevast nädalast uisutavad kehalise kasvatuse tunnis Jakobsoni kooli lapsed ning peagi ka Paalalinna kooli omad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi lumeparki on selleks hooajaks soetatud küll uusi atraktsioone, kuid soojakraadide tõttu pole suusatajad ja lumelaudurid neid veel katsetada saanud. Seevastu uisutajad on saanud jäähallis poognaid võtta juba kuu aega.

Ühelt poolt kulub sooja ilmaga jää valmistamiseks küll hulga energiat, kuid teisalt on uisutajaid palju.

«Võimalus praegu üldse mingit talisporti teha ongi vist ainult meie juures,» nentis sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige Aivar Talvet ja lisas, et külma talve korral on mujal samuti jääväljakuid, saab suusatada ning seiklusparkides aega veeta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles