Viljandi aastavahetuse ilutuli maksab 5500 eurot

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka tänavu saab Viljandis uue aasta vastu võtta ühe Eesti suurema ilutulestiku saatel.
Ka tänavu saab Viljandis uue aasta vastu võtta ühe Eesti suurema ilutulestiku saatel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi rahvas võib ka tänavu uut aastat vastu võtta ilutulestikuga, mis teeb silmad ette enamiku Eesti linnade saluudile.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg ütles, et nagu mullu, toetab sel aastal ilutulestikku palju kohalikke ettevõtteid. Nemad on selleks andnud ühtekokku 3678 eurot, linn maksab 1000 eurot ja tulevärgi korraldaja, ilutulestikukeskus Arnika, 800 eurot. Seega on tänavune 5500 euro kanti küündiva eelarvega ilutulestik isegi veidi suurem kui mullune, mis maksis 5000 eurot. Arnika juhataja Eduard Tani teada jääb enamiku Eesti linnade ilutulestiku eelarve 2000–3000 euro kanti, Tartus näiteks on see 3600 euro ringis.

«Eri variante vaagides nõustusime Arnika ettepanekuga korraldada tulevärk Centrumi platsi juures. Teiste kesklinna platsidega võrreldes on seal pealtvaatajatele rohkem ruumi, samuti on turvalisem,» sõnas linnapea Ando Kiviberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles