Hallistes vahetub vallavanem

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu valitsemisperioodi Halliste vallavanemaks olnud Andres Rõigas leiab, et omavalitsus vajab pisut värsket verd. Ta plaanib jätkata vallavolikogu esimehena.
Mitu valitsemisperioodi Halliste vallavanemaks olnud Andres Rõigas leiab, et omavalitsus vajab pisut värsket verd. Ta plaanib jätkata vallavolikogu esimehena. Foto: Elmo Riig / Sakala

11 aastat Halliste valda juhtinud ning valimistel enim hääli saanud Andres Rõigas jätkab uuel valitsemisperioodil plaanide kohaselt vallavolikogu esimehena. Vallavanema koha võtab üle tema erakonnakaaslane Ene Maaten.

Et uus volikogu peab esimese istungi ja paneb esimehe kohale tuleval neljapäeval, pole muudatus veel ametlik. Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluvad Rõigas ja Maaten läksid valimistele vastavalt vallavolikogu esimehe ja vallavanema kandidaadina ning said oma nimekirja kaks paremat tulemust.

11-liikmelisse Halliste vallavolikokku sai IRL seitse mandaati. Ülejäänud neli kohta pälvis valimisliit Koduvald.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles