Randel Länts: munad on mitmes korvis

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõistmaks, milline on praegu Viljandi tüüri juures olevate reformierakondlaste vaade linna juhtimisele, soovitab Randel Länts heita pilk nende viimasele kampaaniatrükisele. «Kas te leiate sealt sõna «kultuuriakadeemia»? Ei leia!» ütleb ta.
Mõistmaks, milline on praegu Viljandi tüüri juures olevate reformierakondlaste vaade linna juhtimisele, soovitab Randel Länts heita pilk nende viimasele kampaaniatrükisele. «Kas te leiate sealt sõna «kultuuriakadeemia»? Ei leia!» ütleb ta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sotsiaaldemokraatliku erakonna linnapeakandidaadi Randel Läntsi arvates on Reformierakonna juhitav linnavõim kitsast ettevõtjate ringi ülearu soosinud ning paljud teised linna arengule olulised inimesed eemale tõrjunud.

Randel Länts, töö tõttu olete aastaid väga palju Eestist eemal olnud. Kuivõrd hästi te üldse tajute, mis elu Viljandis elatakse?

Füüsiliselt olen kohal olnud nädala nädala igas kuus ja tänavusest suvest veetsin Viljandis suurema osa. Mul on siin maja, kus elab põhiliselt minu ema. Mõttes olen Viljandi asjadele kaasa elanud aasta-aastalt üha aktiivsemalt. Loen Sakalat ja suhtlen pidevalt nendega, kes siin iga päev viibivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles