Valdade võrkpalliesindused asuvad võistlema tiitli nimel

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Alanud on registreerimine Viljandimaa valdade võrkpalli tiitlivõistlustele.


Osalejaid pannakse kirja 1. märtsini ning päev hiljem kell 18.30 peetakse Sürgavere spordihoones nii mees- kui naiskondade esindajate koosolek.



Turniiri ühe peakorraldaja Arne Miileni sõnul on esimesed kohtumised 8. märtsil ja parimad selguvad 4. aprillil. «Võistluste mitu aastat muutumatuna püsinud formaat jääb suure tõenäosusega ikka samaks.»



Nii nagu mullugi, on meeskondade mängud Sürgavere spordihoones ja nende korraldusliku poole eest vastutab asutuse juhataja Arne Miilen. Naiskonnad alustavad eelturniiri Kildu põhikoolis ning turniiri peakorraldaja on Heino Poska.



Nendele kahele mehele tuleb ka oma osavõtusoovist teada anda. «Esialgu piisab registreerimiseks telefonikõnest,» ütles Arne Miilen.



Meeskondade esindajail tuleb helistada Arne Miileni telefonil 526 4054 ja naiskondade esindajail Heino Poskale numbril 526 8371.



Eelmisel aastal võitsid Viljandimaa valdade võrkpalli meistrivõistlused Tarvastu valla mees- ja naiskond. Toona osales meeste turniiril viiest vallast kaheksa ja naiste turniiril kuuest vallast seitse võistkonda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles