Vargad himustavad ehitusmaterjale

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargad himustavad tööriistu ning ära on viidud ka tööriistakohvreid.
Vargad himustavad tööriistu ning ära on viidud ka tööriistakohvreid. Foto: Erakogu

Politsei on sel nädalal saanud teateid mitmete varguste kohta ning kõige rohkem on varaste saagiks langenud ehitusmaterjale ja tööriistu.


Ööl vastu 9. detsembrit murti Viiratsis sisse ühte hoidlasse ja varastati 50 meetrit pikendusjuhet ja käivitusseade. Samal päeval teatati Suure-Jaani vallas Metskülas sissemurdmisest ühte talu sauna ning sealt varastati mootorsaag Stihl ja ketaslõikur Metabo. Kahju 12 000 krooni.

Lisaks käisid vargad 9. detsembril sees ka Karksi vallas Univere külas asuvates taluhoonetes ja sealt viidi ära generaator ning murutraktor.

8. detsembril teatati, et Viljandis ühe Riia maanteel asuva hoone trepikojast varastati musta värvi lukustatud jalgratas BMX.

Ööl vastu 6. detsembrit on Viljandis Hariduse tänaval lõhutud lukustamata majas kaks aknaklaasi, keraamiline kraanikauss ja WC pott. Varastati neli meetrit vasktoru koos kraaniga ning tekitati kahju kokku 4200 krooni ulatuses.

Samal ööl varastati Olustvere alevikus Müüri tänaval asuvalt ehitusobjektilt ehitusmaterjale. Kahju 20 000 krooni.

Ajavahemikul 3.-5.detsembrini varastati Kõpu vallas puukuurist mootorsaag Husqvarna. Kahju on 7000 krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles