Centrumi platsi ehib sihvakas iludus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaade Viljandi bussijaamale
Vaade Viljandi bussijaamale Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kolmapäeval püstitas aktsiaselts Viljandi Centrum linna teise jõulupuu, mis ettevõtte direktori Rain Põllu sõnul on mullusest veidi pikem ja sihvakam.


Põld selgitas, et kuusk on toodud Halliste vallast ning läks firmale maksma 3000 krooni. Puu ostu hinnale lisanduvad veo- ja paigalduskulud. Jõulutuled süttivad Centrumi parkla kuusel eeloleval laupäeval.

«Eks ilu ole vaataja silmades, aga mulle meeldib see puu eelmise aasta kuusest enam,» lausus Rain Põld. «Ühele meeldivad pikad ja sihvakad, teisele käharamad - maitse asi.»

Ühe aktsiaseltsi Viljandi Centrum omaniku Tauno Tuula sõnul on tänavu nagu mitmel varasemalgi aastal väljakul plaanis korraldada aastavahetuse tulevärk. «Kaalusime seda pikalt, aga loodetavasti näevad viljandlased ilutulestikku seegi kord,» sõnas ta.

Ka varem on linna ettevõtjad aastavahetuse ilutulestiku korraldamiseks seljad kokku pannud. Tauno Tuula avaldas lootust, et raskest ajast hoolimata leidub abilisi tänavugi. «Selle aasta valgusmöll ei saa olema ilmselt nii uhke, kui oli mullune, ent midagi suudame ikka linlastele pakkuda.»

Mullu lennutati öisesse taevasse ligemale 85 000 krooni eest rakkette. Raha selle tarbeks annetasid peamiselt Viljandi ettevõtted, linnavalitsus andis eelmisel aastal tulevärgiks 15 000 krooni.

Varasematel aastatel on Viljandi ilutulestikku korraldanud osaühing Ilutulestiku Keskus Arnika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles