Finaalis kohtuvad Kotkad ja Viiratsi

Sakala
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Eeloleval laupäeval selgub Viljandimaa tänavune jalgpalli meistermeeskond: turniiri finaalis lähevad vastamisi JK Kotkad ja Viiratsi.


Oktoobris seitsme võistkonna osavõtul alanud mõõduvõtul selgitatakse välja nelja kõrgema koha omanik. Enne laupäevast finaalmängu astuvad pronksiheitluseks palliplatsile Suure-Jaani Rolling Doors ja Abja.

Mõlemad möödunud laupäeval Viljandi kunstmuruväljakul peetud poolfinaalkohtumised lõppesid tulemusega 7:1: JK Kotkad võitis Abjat ja Viiratsi Rolling Doorsi. Seega lähevad kahes eelseisvas kohamängus vastamisi võistkonnad, kes on juba alagrupiturniiril kohtunud. 27. oktoobril aset leidnud mängus alistas Rolling Doors 6:1 Abja ja 6. oktoobril oli JK Kotkad 5:1 parem Viiratsist.

Viljandimaa meistrivõistluste finaalkohtumine algab laupäeval kell 16 linnastaadioni kunstmuruväljakul. Kolmandat kohta selgitav mäng on sealsamas kell 14.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles