Turniiril seisavad ees poolfinaalid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased.
Tartlased lubasid enne mängu viljandlaste värava palle täis lüüa. Tegelikult lõid kohtumise ainsa värava viljandlased. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval peeti Viljandimaa jalgpalli meistrivõistlustel viimane alagrupikohtumine ning laupäeval teevad poolfinalistid selgeks, millised meeskonnad asuvad heitlema esimese ja teise ning millised kolmanda ja neljanda koha pärast..


Tiitlivõistlustel teeb kaasa seitse võistkonda ja paremate selgitamist alustasid nad kahes alagrupis. Kui kolmeliikmelises grupis lõppesid mängud juba üle-eelmisel nädalal, siis neljaliikmelise, A-grupi viimane kohtumine sai kunstmuruväljakul teoks teisipäeval.



A-grupis seni kaotuseta püsinud Suure-Jaani Rolling Doorsi ja Abja meeskonna mõõduvõtt lõppes esimesena nimetatu 6:1 võiduga. Alagrupi täiseduga lõpetanud võistkond kohtub nüüd poolfinaalis B-grupi teisena lõpetanud Viiratsiga ning Abja esindus asub finalisti selgitama meeskonnaga JK Kotkad.



Ühe turniiri korraldaja Kristen Kähri sõnul leiavad poolfinaalid aset eeloleval laupäeval, ent mängude algusaegu on osavõtvate meeskondade soovil ja vastastikusel kokkuleppel muudetud.



Esimene poolfinaalkohtumine algab Viljandi staadioni kunstmuruväljakul kell 14 ning selles lähevad vastamisi Abja ja JK Kotkad. Kell 16 alustavad sealsamas mängu Rolling Doors ja Viiratsi.



Viljandimaa meister selgub 7. novembril ning samal päeval saab omaniku ka turniiri kolmas koht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles