Võrkpallivõistkondi oodatakse maakonna turniirile

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmiste maakonna meeste võrkpallimeistrit selgitavaturniiri  finaalis alistas BuilderEst Grupp kolme geimiga Pärsti valla esinduse. Mullu osales meistrivõistlustel seitse meeskonda.
Eelmiste maakonna meeste võrkpallimeistrit selgitavaturniiri finaalis alistas BuilderEst Grupp kolme geimiga Pärsti valla esinduse. Mullu osales meistrivõistlustel seitse meeskonda. Foto: Elmo Riig / Sakala

Veel sel kuul algavatele Viljandimaa 2010. aasta võrkpalli meistrivõistlustele oodatakse end kirja panema nii mees- kui naiskondi.


Pärast mõneaastast vaheaega on maakonna meistrivõistluste turniirile meeste kõrval taas osalema oodatud ka naised. Paralleelselt peetavate turniiride peakohtunik ja vastutav läbiviija on võrkpallikohtunik Sven Jakobson.

Viljandimaa võrkpalli meistrivõistlusel selguvad parim nais- ja meeskond ühesuguse turniirisüsteemiga. Algust tehakse kaheringise põhiturniiriga, millele järgnevad play-off'id ning pool- ja finaalmängud.

Viljandi võrkpalliklubi korraldataval turniiril on varasemast mõnevõrra enam piiritletud mängijate kriteeriumid ning senisest jäigemalt soovitakse fikseerida kalender.

Maakonna meistrivõistlustel osalevate võistkondade registreerimine kestab 23. oktoobrini ning seda saab teha Viljandi võrkpalliklubi e-postiaadressil viljandivk@hot.ee või võistluste peakohtuniku Sven Jakobsoni telefonil 5811 9030.

2010. aasta maakonna võrkpalliturniiri juhendiga saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles