Viljandlannad teenisid maailma­meistri­võistlustel medaleid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmameistrivõistlustel naiste kergeammu duell-laskmise esikolmikusse mahtus kaks Viljandimaa esindajat: Merike Kahk tuli võitjaks ning Rita Raud sai kolmanda koha.
Maailmameistrivõistlustel naiste kergeammu duell-laskmise esikolmikusse mahtus kaks Viljandimaa esindajat: Merike Kahk tuli võitjaks ning Rita Raud sai kolmanda koha. Foto: Erakogu

Rootsis Visbys peetud ammulaskmise maailmameistrivõistlustel said kergeammuklassis võistelnud eestlased häid tulemusi nii harjutuses 2 x TC-900, kui match play võistluses. Mõlemas arvestuses oli naistest võidukas Merike Kahk.

Harjutuses 2 x TC-900 lasti Visbys kahel päeval kümme kolmenoolelist seeriat kolmelt distantsilt: 65 meetri, 55 meetri ja 45 meetri kauguselt. Match play’s ehk duell-laskmises selgus järgmisesse ringi pääseja kolme kolmenoolelise seeriaga.

Harjutuses 2 x TC-900 sai naistest 1619 silmaga esikoha viljandlanna Merike Kahk. Kaheksa silma nõrgema tulemusega lõpetas teisena Maria Grosse Saksamaalt ning kolmas oli soomlanna Marjut Babizin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles