Kiirelt rajalt tuli hõbedat ja pronks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Josten Vaidem lõpetas Eesti maastikukrossi meistrivõistlused U-23 klassis hõbemedaliga. Eelmisel nädalal siirdus noormees Prantsusmaale, kus ta liitus EC Mayenne amatöörmeeskonnaga.
Josten Vaidem lõpetas Eesti maastikukrossi meistrivõistlused U-23 klassis hõbemedaliga. Eelmisel nädalal siirdus noormees Prantsusmaale, kus ta liitus EC Mayenne amatöörmeeskonnaga. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi rattaklubi noormehed Josten Vaidem ja Greg Hallop pälvisid Eesti rattakrossi meistrivõistlustel hõbeda, endast veidi vanemate konkurentidega rajal rassinud Ilona Tasane sai tasuks pronksi.

Eelmisel laupäeval Keilas peetud maastikukrossi meistrivõistlustel oli korraldajatel pakkuda sõitjatele suhteliselt kiire, kuid head rattavalitsemist nõudev rada.

Tiitlivõistluste noorimas vanuserühmas, alla 14-aastaste seas tegi viljandlastest südi sõidu veel 12-aastaste sekka kuuluv Ilona Tasane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles