Holstres võistlesid triatleedid

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvatriatlon Holstres.
Rahvatriatlon Holstres. Foto: Marko Suurmägi

Holstre-Pollis peetud rahvatriatlonile kogunes laupäeval sedavõrd suur hulk osalejaid, et harrastajate ja võistkondade võistlus tuli kaheks lahutada ning viie minuti pikkuse vahega anti kaks starti.

Esimesena said Holstre järvel lähte mehed. 300 meetri pikkuse ujumisdistantsi, 11-kilomeetrise rattasõidu ja 2,5 kilomeetri pikkuse jooksuraja järel oli võitjana finišis Heiko Sepp. Tema aeg oli 32.38.

Pisut üle minuti kaotas talle Holstrest pärit tippjooksja Keio Kits ning kolmanda koha sai Vladimir Latin.

Võistkondadest sai esikoha Viljandi suusaklubi, kusjuures neil kulus distantsi läbimiseks kaheksa sekundit rohkem aega kui individuaalvõistluse parimal. Teiseks jäi võistkond Arena ning kolmanda koha sai FC Kuremaa.

Naistest võitis Helene Tambet pisut enam kui minutilise eduga Natalija Garankina ees. Kolmandana oli finišis Karmen Aavik.

Enne harrastajate ja võistkondade starti võistlesid poole lühemal võistlusmaal noored. 14-aastaste poiste seas võitis Maksim Bondartšuk Sander Kesksaare ja Villem Kaivo ees. Sama vanade neidude esikolmik oli Karoli Villako, Charleen Werder ja Gheete-Liisa Toom.

11-aastaste poiste arvestuses pääsesid pjedestaalile Argo Raie, Carl Robert Kallaste ning Ander Markus Kroon. Sama vanade tüdrukute seas võitis Maria Bondartšuk Vanessa Potagini ja Eveli Arulepa ees.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles