Välismaa vabatahtlikud õhutavad eesti noortes ettevõtlikkust

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlased tutvustasid välismaa vabatahtlikele purjetamist, mida mõnigi neist ei olnud varem proovinud.
Eestlased tutvustasid välismaa vabatahtlikele purjetamist, mida mõnigi neist ei olnud varem proovinud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kaks nädalat Võrtsjärve ääres kestev Merikotka noortelaager erineb teistest maakonna suvelaagritest selle poolest, et seal on kasvatajateks vabatahtlikud Inglismaalt ja Malaisiast.

Vabatahtlike vahendamisega tegeleva mittetulundusühingu AIESEC turundusjuhi Merit Mähari sõnul korraldavad väliskülalised töötube ja simulatsioone. Nad räägivad siinsetele noortele ajajuhtimisest, meeskonnatööst, konfliktide lahendamisest, äriplaani koostamisest ja muust, mis aitaks arendada ettevõtlikkust. Turundusjuhi sõnul annab see laagris olijatele aimu eri kultuuridest ning võimaluse õppida vabatahtlike emakeelt.

51. korda aset leidvas Merikotka noortelaagris on põhirõhk veespordialade ja meretarkuste õppimisel. Tehnikahuvilised saavad teha tutvust paadimootoritega ja mootorpaadi juhtimisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles