Kristjan Johanson lõpetas velotuuri parima noorena

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Kristjan Johanson tegi Leedus koos Eesti noortekoondisega eduka velotuuri, mis tugevas konkurentsis päädis M-16 klassi esikohaga.
Viljandlane Kristjan Johanson tegi Leedus koos Eesti noortekoondisega eduka velotuuri, mis tugevas konkurentsis päädis M-16 klassi esikohaga. Foto: Erakogu

Viljandi rattaklubi liige Kristjan Johanson lõpetas pühapäeval Klaipedas rahvusvahelise juunioride velotuuri parima M-16 klassi sõitjana, olles neli päeva väldanud võistlusel toeks olnud üldvõidu teeninud kaasmaalasele Silver Mäomale.

Velotuuri «Klaipeda Golden Dunes» ja Leedu juunioride mitmepäevasõidu meistrivõistluste stardis olid seitsme riigi rahvuskoondised ning peale nende klubide võistkonnad. Leedulaste kõrval osalesid Läti, Venemaa, Valgevene, Ukraina, Poola ja Eesti sportlased. Eestist tegid kaasa juunioride ehk M-18 ja noorte ehk M-16 koondis.

Kristjan Johanson lõpetas viiest etapist koosnenud tuuri absoluutarvestuses 31. ja M-16 klassis esimese kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles