Viiratsi valla eakad said inimliku tugikodu

Tiina Sarv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evi Murd on Viiratsis praegu tugikodu nime kandvas asutuses elanud juba aastaid ja on rahul. Pärast renoveerimist on maja palju ilusam ja hubasem.
Evi Murd on Viiratsis praegu tugikodu nime kandvas asutuses elanud juba aastaid ja on rahul. Pärast renoveerimist on maja palju ilusam ja hubasem. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile, Viiratsile vallaõiguste andmise 21. aastapäeval avati pidulikult selle valla viimane ehitis — tugikodu ja päevakeskus.

Just nõnda ütles vallavanem Sulev Kannimäe pärast seda, kui oli koos maavanem Lembit Kruusega põhjaliku värskenduskuuri saanud vana hooldekodu hoone ukse ees lindi läbi lõiganud.

Miks viimane ehitis? Lihtsalt Viiratsi valda ju varsti enam ei ole, sest ees on liitumine teiste Viljandi ümbruse valdadega. Teiseks peaksid sotsiaalvaldkonna vajadused vähemalt hoonete poolest nüüdseks kaetud olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles