Linna sporditoetuste suurim kulu asub keset Paistu valda

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holstre-Polli spordibaasis on kõige rohkem võistlusi talviti, sest seal on maakonna parimad suusarajad. Suviti korraldatakse seal enamasti laste spordilaagreid.
Holstre-Polli spordibaasis on kõige rohkem võistlusi talviti, sest seal on maakonna parimad suusarajad. Suviti korraldatakse seal enamasti laste spordilaagreid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Ligi kolmandik Viljandi eelarvesse kavandatud sporditoetusest läheb Holstre-Polli tervisekeskuse tarbeks. Linnapea selgitust mööda pole tegemist siiski ühe sportimiskoha eelistamisega, sest enamik summast kulub laenu katteks.

Viljandi linn toetab tänavu sportlasi rohkem kui 210 000 euroga ning ligi 60 000 sellest saab Paistu vallas asuv Holstre-Polli tervisekeskus. Nimetatud summa jaguneb seejuures kaheks: 10 000 eurot läheb otse keskusele tegevustoetuseks ning 47 174 eurot makstakse Paistu vallale tervisekeskuse toetuse nime all.

Vald ja linn maksavad ühist laenu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles