Troonile tõusid Tääksi mehed

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa 2013. aasta saalijalgpalli meistriks tulid Tääksi spordiklubi mängijad.
Viljandimaa 2013. aasta saalijalgpalli meistriks tulid Tääksi spordiklubi mängijad. Foto: Erakogu

Viljandimaa saalijalgpalli meistrivõistlustel vormistasid täpsete karistuslöökidega võidu Tääksi spordiklubi triibulistes särkides mehed.

Laupäeval Viljandi spordihoones kümne võistkonna osavõtul peetud turniir pakkus hulga tasavägiseid vastasseise ning kõhklusteta oli üks põnevamaid tunamulluse meistri FC Tarvastu ja tänavu võitjaks pärjatud SK Tääksi vaheline esikohamäng.

«Finaal oli algusest peale pingeline, suutsime kolm korda oma eduseisu maha mängida ja tulemuseks jäi viik, kuid penaltite löömisel olime kindlamad,» kirjeldas SK Tääksi meeskonna liige Kristo Ka­listratov kohtumise kulgu klubi Facebooki kontol.

Sellest aastast Suure-Jaani vallas tegutseva spordiklubi jalgpalliesinduse juhendamise enda kanda võtnud Indrek Jegorovi sõnul oli neil laupäeval sportliku edu kõrval ka õnne, mis on ju ikka tugevamate poolel olnud. «Saime avamängus Tuleviku I-lt kibeda õppetunni ning tegime sellest vajalikud järeldused,» lausus ta.

Maakonna meistrivõistluste esimeses vastasseisus pidi SK Tääksi tunnistama tiitlikaitsja Tuleviku I suurt, 10:1 paremust. Edasi jätkas aga võidukalt. Oma alagrupi Tuleviku järel teisena lõpetanud, läks ta poolfinaalis vastamisi teise grupi võitnud mulluse finalisti Barcelona 600-ga ning suutis tolle minimaalse, 1:0 paremusega üle mängida.

Tuleviku I kaotas oma poolfinaalis viigile järgnenud pika karistuslöökide seeria järel FC Tarvastule. Seega olid mõlemad mullu meistrivõistluste finaalis mänginud meeskonnad, nii Tuleviku I kui Barcelona 600, tõrjutud pronksiheitlusele, mis lahenes kohaliku jalgpalliklubi meeste 4:3 võiduga.

Nelja tugevama meeskonna järel lõpetas Suure-Jaani United viienda ja FC Männimäe kuuenda tulemusega.

Turniiri parima mängija tunnustuse pälvis Viljandist pärit mullu jalgpalli meistriliigas Paide Linnameeskonna eest mänginud Tiit Tikenberg, kes osales Barcelona 600 võistkonna koosseisus. Maakonna meistrivõistluste parima väravavahi nimetuse teenis Tuleviku klubi mängija Gerdo Juhkam. Turniiri kaks suuremat väravalööjat olid Kristo Ka­listratov Tääksist ja Ants Stern Tuleviku I-st: mõlema kontole jäi kaheksa tabamust.

Võitjad

SK Tääksi meeskonna koosseisus tulid maakonna meistriks

• Valmo Must, Sten Kase, Rasmus Alles, Kaido Kaljula, Jorgen Võsa, Rando Haugas, Kristo Kalistratov, Martin Terras, Erlend Ohno, Tauno Rämson ja Ainar Alliksaar.

• Võistkonna treener on Indrek Jegorov.

Allikas: turniiri peakohtunik Jaak Luhakooder

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles