Tuleviku saalijalgpalliturniiri võitis Tääksi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval Viljandis peetud saalijalgpalliturniiri «Tulevik Cup» võitis Tääksi spordiklubi meeskond.
Pühapäeval Viljandis peetud saalijalgpalliturniiri «Tulevik Cup» võitis Tääksi spordiklubi meeskond. Foto: Janica Sepp

Pühapäeval Viljandi spordihoones kohaliku klubi Tulevik korraldusel peetud saalijalgpalliturniiri neli viimast, kaalukamat kohtumist said kõik lahenduse penaltiseeria järel.

Mullu koduses sarjas kolmandas või neljandas liigas osalenud klubide esindustele korraldatud turniirile «Tulevik Cup» oli kutsutud kümme meeskonda ja nad alustasid paremate selgitamist kahes alagrupis.

A-alagrupist pääses esimesena poolfinaali SK Tääksi. Teisena kindlustas sellest seltskonnast edasipääsu Tuleviku teine esindus, mis koosnes enamuses klubi 1997. aastal sündinud liikmetest.

B-alagrupi võitis meeskond Imavere Forss. Tabelisse sama punktisumma kogunud ja Imaverega viigistanud Tõrva FC Warrior pidi viletsama väravate vahe tõttu leppima teise kohaga.

Seega olid poolfinaalides vastamisi Imavere ja Tulevik ning Tääksi ja Tõrva. Kõik nende kohtumised lahenesid pärast penaltiseeriat.

Imavere ja Tuleviku vastasseisu normaalaeg lõppes 0:0 ning penaltiseerias jäid 2:1 peale järvamaalased. Normaalajal ei löödud väravaid ka Tääksi ja Tõrva mängus, et aga Tääksi jalgpallurid olid karistuslöökides 3:2 edukamad, pääsesid nemad Imavere vastu kullalahingule.

Tuleviku ja Tõrva Warriori kolmanda koha mängu normaalaeg andis 2:2 viigi, karistuslöökide sooritamisel olid aga 3:1 resultatiivsemad valgamaalased. Finaalmäng, mis lõppes samuti 2:2 viigiga, andis 3:2 lahenenud penaltiseeriaga turniirivõidu Tääksi esindusele.

Peaauhinna pälvinud Tääksi meeskonda läksid ka võistluspäeval parima mängija ja väravavahi tunnustus: esimese pälvis Kaido Kaljula ja teise Valmo Must.

VÕITJAD

Võitnud Tääksi meeskonda kuulusid

• Erlend Ohno, Valmo Must, Jorgen Võsa, Tauno Rämson, Mart Vingissar, Kaido Kaljula, Rasmus Aller, Martin Terras, Sten Kase, Kristo Kalistratov, Ainar Alliksaar ja Indrek Jegorov.

Allikas: jalgpalliklubi Tulevik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles