Holstre-Pollis selguvad meistrid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis.
Viljandimaal selguvad suusahooaja esimesed meistrid 27. jaanuaril Holstre-Pollis. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandimaal selgitatakse suusahooaja esimesed meistrid 3. jaanuaril Holstre-Polli murdmaaradadel.


Kohaliku suusaklubi ja Holstre-Polli tervisekeskuse koostöös teoks saavate meistrivõistluste esimesel mõõduvõtul on kavas klassikalise tehnikaga eraldistardist distantsid, mille pikkus ulatub vanuseklassist olenevalt kahest kilomeetrist kümneni.

Paremad selguvad 14-, 16- ja 18-aastaste noormeeste ja tütarlaste vanuserühmas ning meeste ja naiste seas. Võistluspäeva alustavad noored, kes stardivad rajale kell 11. Meeste ja naiste klassi kuuluvate suusatajate mõõduvõtt algab Holstre-Pollis kell 17.

Maakonna meistrivõistluste peakorraldaja ja peakohtunik Tiit Tammemäe palub kõigil osaleda soovijatel end enne registreerida. «Sellest hooajast on palve end kirja panna Holstre-Polli kodulehe vahendusel,» kõneles Tammemäe.

3. jaanuaril kavandatud maakonna meistrivõistluste etapile saab end kirja panna 2. jaanuaril kella 21-ni aadressil www.holstrepolli.ee/võistlused/regamine.

Holstre-Polli suusaradade eest vastutava Tiit Tammemäe sõnul võib võistluses ilmaolude järsu muutumise korral tulla muudatusi. «Lisainfot võistluse kohta leiab samuti terviseksuse kodulehelt,» teatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles