Jäähall võitleb karistuse vastu

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi jäähalli omanikud pole väljakule jääd valmistama hakanud, sest õues valitsevad soojakraadid. Hoolimata linnajuhtidega peetavatest vaidlustest, peaks jää tänavu väljakule siiski tulema.
Viljandi jäähalli omanikud pole väljakule jääd valmistama hakanud, sest õues valitsevad soojakraadid. Hoolimata linnajuhtidega peetavatest vaidlustest, peaks jää tänavu väljakule siiski tulema. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi jäähalli omanikud pole nõus linnajuhtide otsusega, millega vähendati keset aastat jääväljakule antavat toetust 6391 euro võrra ja määrati sama suur leppetrahv seinte puudumise eest.

«Oleme selle rahaga arvestanud,» selgitas sihtasutuse Viljandi Jäähall juhatuse liige Aivar Talvet. Toetuse vähendamine ja leppetrahvi määramine on jäähalli omanikke pannud mõtlema, kas linnajuhid üldse soovivad, et see töötaks.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles