Finaalis mängivad BuilderEst ja Pärsti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Viljandimaa 2009. aasta meeste võrkpallimeistrit selgitava Suur Vend liiga turniiri esikohta otsustavas mängus lähevad vastamisi BuilderEst Grupp ja Pärsti valla meeskond.


Möödunud kolmapäeval peetud turniiri esimeses poolfinaalis alistas BuidlerEst Grupp 3:0 Veteranid, reedel Päri spordihoones mängitud teises poolfinaalkohtumises oli Pärsti vald 3:1 parem meeskonnast Suur Vend.

Poolfinaalis kaotanud võistkonnad selgitav omavahelises vastasseisus turniiri pronksmedali omaniku.

Sellel hooajal seitsme meeskonna osavõtul mängitud meeste maakonna turniiri ülejäänud võistkonnad reastusid põhiturniiri tulemuste põhjal. Selle järgi lõpetas viiendana SK Valma-Tamme, kuuendana Spordikool ning seitsmendana Tarvastu vald.

Millal finaal- ja pronksimäng aset leiab ei osanud peakohtunik Teet Tibar praegu veel öelda, sest mängijad ei suuda kuupäeva suhtes kokkuleppele jõuda. «Nagu ikka ei sobi ühele üks ja teisele teine päev,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles