Viljandi käsipallurid valmistuvad pronksimänguks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC pidi Kehras peetud mängus tunnistama võõrustajate 34:25 paremust ning seeria kokkuvõttes möönma HC Kehra 3:0 paremust. Pilt on tehtud poolfinaalseeria teisel vastasseisul.
Viljandi HC pidi Kehras peetud mängus tunnistama võõrustajate 34:25 paremust ning seeria kokkuvõttes möönma HC Kehra 3:0 paremust. Pilt on tehtud poolfinaalseeria teisel vastasseisul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti käsipalli meistriliiga poolfinaalis kolmandat korda HC Kehrale alla jäänud Viljandi meeskond jätkab tiitlivõistlusi kolmandat kohta selgitavas seerias, kus tema vastane on HC Viimsi / Tööriistamarket.


Viljandi HC pidi neljapäeval Kehras peetud mängus tunnistama võõrustajate 34:25 paremust ning seeria kokkuvõttes möönma tänavu Balti käsipalliliiga võitnud HC Kehra 3:0 paremust.

Samuti lahenes kolme mänguga Põlva Serviti ja HC Viimsi vastasseis, viimases mängus oli tiitlikaitsja kodusaalis võidukas 27:23.

Eesti meistrivõistluste medalimängud algavad 6. mail. Meistrit selgitavate Põlva Serviti ja HC Kehra vaheline mõõduvõtt kestab kolme mänguvõiduni, kolmanda koha eest võitlevate Viljandi HC ja HC Viimsi selgitavad võitja kahe võiduni peetavas seerias.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles