Fotoklubi liikmed tunnustasid kaaslasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf Jaan Pääsuke pälvis klubikaaslastelt tehtud töö eest tunnustuse ja auhinna.
Fotograaf Jaan Pääsuke pälvis klubikaaslastelt tehtud töö eest tunnustuse ja auhinna. Foto: Viljandi fotoklubi arhiiv

Viljandi fotoklubi korraldas lõppeva aasta kokkuvõtmiseks koosviibimise ja kutsus oma saavutusi hindama fotograaf Jaan Künnapi ja Toomas Kiige Eesti fotokunsti ühingu juhatusest.

Juba teist aastat valiti klubi aasta parim foto. Selle tunnustuse ja rändkarika pälvis tuntud fotograaf Jaan Pääsuke.

«Auhind ühtlasi üllatas ja rõõmustas mind. Fotograafiaga tegeldes on ikka tore, kui sinu looming ära märgitakse,» tõdes Pääsuke.

Fotoklubi aasta fotograafiks valiti kodumaistel ja rahvusvahelistel fotovõistlustel enim tunnustust ja auhinnakohti pälvinud klubi president Peeter Sink.

Peeter Singi hinnangul on tänavune aasta olnud klubile töine ja sündmusterikas.

«Oleme korraldanud päris palju väljasõite ning osalenud mitmesugustel üritustel ja ettevõtmistel. Meeldejäävaim oli ehk Kose-Uuemõisa fotokunstilaager, mille korraldas Eesti fotokunsti ühing koos Tallinna fotoklubiga meie ideede järgi,» meenutas Sink.

Fotoklubi president möönis, et väike tagasilöök on klubi ridade hõrenemine. «Osa liikmeid on lahkunud õpingute ja elukoha muutumise tõttu, kuid nendest on moodustumas Viljandi fotoklubi rakuke Tallinnas. Viljandisse aga loodame leida uusi huvilisi,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles